Přijďte se vypařit!

Přijďte se vypařit!

Zásady zpracování osobních údajů

Jaké osobní údaje Saunia zpracovává?

Jde o Vaše identifikační údaje, zejména jméno, titul, adresa a dále soubory cookies. Soubory cookies jsou malé textové soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišení jednotlivých uživatelů. Soubory cookies nám pomáhají zkvalitnit naše služby pro Vás. Zejména zjišťujeme délku připojení k naší internetové stránce a frekvenci jejího navštěvování. Konkrétní osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

 

Před zpracováním Vašich osobních údajů si vyžádáme Váš souhlas. Pokud nám jej neudělíte, Vaše osobní údaje získávat nebudeme.

 

Z jakých zdrojů osobní údaje Saunia získává?

Osobní údaje získáváme přímo od Vás, výslovným sdělením nebo prostřednictvím tzv. souborů cookies.

 

K jakým účelům Saunia osobní údaje zpracovává?

 

Jak osobní údaje Saunia chrání?

Osobní údaje chráníme jak softwarově (anti-virovými programy, hesly atd.) tak i dalšími bezpečnostními mechanismy, zejména zamezením přístupu neoprávněných osob k našim serverům. Vaše osobní údaje jsou pod neustálou kontrolou našich pracovníků nebo zpracovatelů, abychom zabránili neoprávněnému užívání.

 

Naše zaměstnance pravidelně školíme a zajišťujeme správné postupy zpracování v souladu s celoevropskou legislativou. Veškeré osoby, které s osobními údaji přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních či smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti. Zajišťujeme tak maximální možnou ochranu zpracovávaných údajů před neoprávněným přístupem nebo přenosem, před jejich ztrátou nebo zničením, jakož i před jiným možným zneužitím.

 

Komu osobní údaje Saunia poskytuje?

Poskytovateli IT podpory, což je specializovaný externí subjekt (zpracovatel osobních údajů, který pro nás provádí zpracování na základě příslušné smlouvy o zpracování osobních údajů.

 

Vaše osobní údaje nejsou zasílány třetím osobám v EU či mimo EU.

 

Jaké máte ve vztahu ke svým osobním údajům vůči Saunii práva?

 

Kam se obrátit pro další informace?

Další informace o zpracování osobních údajů Vám rádi poskytneme e-mailu marketing@saunia.cz. V případě nejasností se také můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

 

Přidejte se k newsletteru a získejte výhody:

Souhlasím se zpracováním osobních údajů v souladu s GDPR

Napište nám


Souhlasím se zpracováním osobních údajů v souladu s GDPR
Saunia